Emirdağ-II 794: Neşrolunan mektuplardan bizi mahrum bırakmayınız (Urfa nur talebeleri)

بِاسْمِهِ سُبْحَانَهُ

“Her türlü noksan sıfatlardan yüce olan Allah’ın adıyla.”

وَاِنْ مِنْ شَىْءٍ اِلاَّ يُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ

“Hiçbir şey yoktur ki O'nu hamd ile tesbih etmesin” (İsrâ Sûresi, 17:44)

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُهُ اَبَدًا دَائِمًا

“Allah’ın selâmı, rahmeti ve bereketleri, ebedî ve dâimî olarak üzerinize olsun.”

Çok muhabbetli, sevgili, kahraman ağabeylerimiz Zübeyir, Ceylan, Bayram, Hüsnü efendiler!

Evvelen: Hizmet-i Kuraniyenizde muvaffak olmanızı diler sıhhat ve afiyetinize ve uzun ömürlerinize daimi dualar eder, dualarınızı istirham ederiz ve binler selamlarımızı takdim ediyoruz.

Sâniyen: Sizler her zaman hatırımızda ve dualarımızdasınız. Sizlerden istirhamımız budur ki, her neşrolunan mektuplardan vesair şeylerden bizi mahrum bırakmamanızdır. Bu hususta bizleri mahrum bırakmamak sizin o himmet-i âlişânınızdandır. Elbette bizler de daima sizlerin o müstecab olan dualarınıza dâhiliz. Ve oradaki umum nurdaşlarımıza derin hürmetlerimizle binler selamlarımızı arz eder ellerinden öperiz. Başta Üstadımız olarak tekrar hem sizlere ve umum kardeşlere binler selam ederiz. Hem Hazret-i Üstadımızın el ve ayaklarından öperiz. Kusurumuza bakmasınlar. Şimdilik öylece mühim bir havadis-i nuriye olmadığından ayrıca yazamadık. İnşallah bir zaman sonra ayrıca yazacağız.

Sâlisen: Hüsnü’nün bizim hocalara yazdığı mektubunu verdik. Onlar da ve başkaları da cümlenize ayrıca hep selam ediyorlar. Mektubumuza bu kadarla iktifa ederek tekrar ellerinizden gözlerinizden öperiz.

اَلْبَاقِى هُوَ الْبَاقِى

“Bâkî olan sadece O’dur”

Âciz, fakir, duanıza muhtaç kardeşçikleriniz

Abdullah, Abdülkadir, Ekrem

Hususi Arşiv, no.3182